Search
Close this search box.

Participem al programa “Obrim Via”

Tenim un compromís ferm amb vosaltres: que els joves i les joves de Polinyà incideixin en les polítiques de joventut. Per aquest motiu les professionals de l’Espai Jove participem al programa “Obrim Via” amb l’objectiu de formar-nos en dinamització i participació juvenil.

Fa temps que treballem en la creació d’espais que us permetin participar activament en les decisions que es prenen des del departament de joventut, tant pel que fa a les activitats que organitzem com a les polítiques que es porten a terme a Polinyà i que us afecten directament. Ara, gràcies al programa “Obrim Via” de la Direcció General de Joventut, ens formarem i dissenyarem nous projectes de participació. En breu en sabreu més!

Mentrestant, recordeu que podeu enviar-nos els vostres comentaris, suggerències, dubtes i consultes a través del correu electrònic i whastapp. També ens trobaràs a les xarxes socials, som @polinyajove!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *