Search
Close this search box.

Ocupació

SERVEI D'OCUPACIÓ

Busques la teva primera feina i necessites orientació?
Ja en tens però vols canviar i no saps per on començar?
Tens dubtes sobre convenis, contractes, condicions laborals o qualsevol altre tema laboral?
Demana una cita al nostre servei d’assessorament laboral!

La millora de l’ocupació juvenil és un dels nostres objectius principals. Per això, a més d’assessorar-vos, també treballem en la millora de la formació ocupacional i en convenis de pràctiques.

A més, comptem amb la implicació del POL, el servei local d’ocupació de l’Ajuntament de Polinyà, que ofereix:

 • Orientació laboral per a informar i orientar laboralment, promoure la recerca de feina de forma autònoma, promoure la formació i la inserció laboral.
 • Mediació laboral per tal de conèixer les necessitats de les empreses i mediar entre l’oferta i la demanda del mercat laboral.
 • Formació en l’àmbit ocupacional i en competències transversals per a facilitar la recerca de feina.

projectes que et poden interessar

Amb el POL treballem diferents programes adreçats a les persones joves de Polinyà i que poden ser del teu interès si busques feina:

Projecte projove

Aquest programa està adreçat a persones menors de 25 anys, tingui o no la titulació de l’ESO i amb una titulació màxima de Cicle Formatiu de Grau Mitjà i que actualment no estudiïn ni treballin.

Aquest projecte els hi ofereix orientació i formació amb pràctiques a les empreses i/o tastets d’oficis.

Es realitzen aproximadament unes 50-60 hores teòriques de tallers de recerca de feina, món laboral i competències transversals per l’ocupació. També inclou 20 hores de formació professional que pot variar en funció del grup i 50 hores de pràctiques o tastets d’ofici.

Si en vols saber més contacta amb nosaltres.

Transició Escola Treball

Aquest programa el portem a terme a l’INS Polinyà i està dirigit a l’alumnat de 4t d’ESO.

Durant el darrer any de l’ESO, organitzem diverses xerrades i sessions per a informar-vos i orientar-vos sobre les sortides formatives i les opcions que teniu per a entrar al món laboral.

També fem assessorament individuals, simulació d’entrevistes de feina i visitem el Saló de l’Ensenyament amb vosaltres. Tot plegat perquè tingueu un acompanyament en cas que el necessiteu o si us sentiu una mica perduts en acabar l’ESO.

Projectes del Consell Comarcal i del SOC per a joves

Adreçats a joves aturats menors de 30 anys.

Des de l’Espai Jove i el POL es fa difusió, orientació i derivació dels joves als projectes d’ocupació del Consell Comarcal i del SOC com el de Garantia Juvenil.

En aquests casos els professionals d’aquests programes us atendran al servei del POL, que es troba a l’edifici de El Roure.

Si en vols més informació, ja ho saps, contacta’ns!

Programa START!Jove

El programa Start!Jove està pensat per a persones d’entre 18 i 29 anys que es trobin a l’atur.

La primera convocatòria d’aquest programa va ser l’octubre de 2020, amb l’objectiu de fomentar i facilitar la inserció laboral del col·lectiu jove en ser un dels més afectats per la crisi provocada per la Covid-19 i la vulnerabilitat econòmica i social.

Contacta’ns per a més informació.

Preguntes FreQüents

On puc anar per fer un au-pair?

Pots adreçar-te al nostre espai jove i parlar amb l’informador juvenil.

Demana cita prèvia i t’informarà de tot allò que necessites saber per fer un au-pair a Europa o a altres llocs del món.

On m’he d’apuntar per trobar feina?
Per trobar feina hi ha diferents llocs on pots adreçar-te.
  • Promoció econòmica i orientació laboral (POL), on trobaràs el servei d’orientació laboral on pots rebre assessorament professional i personalitzat en relació a les teves necessitats. A mes de poder apuntar-te a una borsa de treball on gestionen ofertes dins del municipi. ( C/Balmes, 10; Telèfon: 93 713 14 21; en horari de dilluns a divendres de 9 a 14.00 i dilluns i dimecres de 16 a 19h.
  • Apuntar-te a l’oficina de treball del SOC de Sabadell, on podran assessorar-te i formar part de la borsa de treball. Atén els districtes postals 08201, 08202, 08203, 08204 i 08208 de Sabadell i també els municipis de Palau-solità i Plegamans (08184) , Polinyà (08213) i Santa Perpètua de Mogoda (08130).
   • SOC Sabadell Centre (Carrer de la República, 45; Telèfon: 937 20 66 70
   • SOC Sabadell Sardà (Carrer de Sardà, 121; Telèfon: 93 720 64 60)
  • Apuntar-te al sistema nacional de Garantia Juvenil del SEPE. Adreçada a joves en recerca de feina que no es troben en situació d’estudiar o formar-se, ni treballant per compte propi o aliè, i que aconseguir i vulgui aconseguir la inserció plena en el Mercat de treball. (https://garantiajuvenil.sepe.es/)
Qui em pot ajudar a trobar feina?
 • El nostre informador juvenil pot ajudar-te a trobar feina des del punt d’informació a l’espai jove, per telèfon al (696371342) o per e-mail (elpunt@ajpolinya.cat).
 • També pots trobar ajuda al nostre espai (Servei d’ocupació per a joves), una assessoria laboral individual amb cita prèvia amb una assessora laboral professional. Pots trucar-nos per mes info a l’informador juvenil (696371342) o amb l’espai jove (937 13 01 56)
On puc trobar informació de feina?

Si necessites mes informació sobre com buscar feina, redactar un cv, conèixer apps per cercar feina o aprendre a preparar una entrevista de feina, pots posar-te en contacte amb nosaltres per concertar una cita prèvia amb l’assessora laboral. Pots trucar-nos per mes info a l’informador juvenil (696371342) o amb l’espai jove (937 13 01 56)

Com es fa un bon CV?

Per tenir un bon CV presentable a totes les ofertes de feina que et pugin interessar, pots contactar amb nosaltres per fer una assessoria individualitzada amb l’informador juvenil (Telèfon: 696371342) o concertar una cita prèvia amb l’assessora professional individual.

Assessories individuals?
 • Al nostre espai jove pots rebre assessories individuals, per part del nostre informador juvenil per qualsevol dubte (formació, ocupació, mobilitat, sexualitat, viatges, estades a l’estranger…)
 • També pots rebre una assessoria individual de l’assessora laboral professional, amb cita prèvia.

Necessites assessorament?

Ocupació, orientació laboral, formació i educacio i molt més.  T’assessorem sobre qualsevol inquietud o qüestió en relació a aquests àmbits de forma individualitzada, confidencial i gratuïta. 

SERVEI D'OCUPACIÓ