L'ESPAI JOVE EL CASAL

L’Espai jove El Casal és el lloc de referència per al col·lectiu jove de Polinyà. Aquí organitzem tot tipus d’activitats de lleure i esportives. També fem tallers i hi oferim assessories i acompanyaments. És un lloc on reunir-se, relacionar-se, jugar, compartir, participar o, si és el que necessites, és un lloc on simplement estar-hi. Fes-ho teu!

SERVEIS

Dinamitzem!

L’Espai Jove “El Casal” és un equipament pensat per als joves i les joves de Polinyà. Des d’aquí fomentem la participació activa, la comunicació i
l’associacionisme.

Comptem amb diversos espais i recursos com el rocòdrom, la pista esportiva, el buc d’assaig o la sala polivalent.

També hi organitzem tallers i activitats de tot tipus pensades, sempre, des de les necessitats i desitjos expressats per les persones joves de Polinyà.

T’empoderem!

La informació és poder. Segur que ja ho saps. Per això és tant important i útil el nostre Punt d’Informació Juvenil, perquè aquí hi trobaràs l’orientació i l’assessorament que necessites per a decidir sobre el teu futur. 

Busquem amb tu les eines i recursos que necessites. Amb atenció personalitzada i confidencial. Ens trobaràs a l’Espai Jove però també al pati de l’Institut setmanalment.

Vine, informa’t i empodera’t!

També som als carrers!

No només som a l’Espai Jove el Casal, a les educadores de carrer ens trobareu, doncs això, als carrers! Perquè per saber quines són les vostres necessitats i acompanyar-vos en els vostres camins personals hem de ser-hi on vosaltres sigueu. 

D’aquesta manera també podem crear alternatives amb projectes diferents i generar nous espais d’oci.

ESPAIS

Sala polivalent de l'Espai Jove El Casal

Sala polivalent

Aquí podràs jugar al fubolí, al ping-pong, amb la playstation o a jocs de taula. També és el lloc on fem els nostres tallers. Per tal de prevenir possibles contagis de la Covid-19 l'aforament és limitat i cal que reservis l'espai.
> Fes la reserva

Sala d'arts plàstiques de l'Espai Jove el Casal de Polinyà

Sala d'arts plàstiques

Explota la teva creativitat a la nostra sala d'arts plàstiques. Un espai per a desenvolupar amb llibertat la teva vena artística, sigui quina sigui.

Servei d'informació per a Joves de Polinyà

Servei d'informació juvenil

Recorda, la informació és poder! Així que vine, informa't de tot allò que necessitis i empodera't. Avís: no ho sabem tot, tot i que gairebé! I si no ho sabem ho buscarem plegats.

> Fes la reserva

Buc d'assaig de l'Espai Jove

Buc D'assaig

Si necessites un espai on assajar i deixar anar aquestes melodies que fa dies et ballen pel cap, aquest és el teu espai.

> Fes la reserva

Preguntes FreQüents

Molt fàcil, reservar la sala de música en aquest enllaç.

Ens pots trobar en aquest horari:

  • De dilluns a dijous: de 16.00 a 20.00h
  • Divendres: de 16.00 a 22.00h
  • Dissabtes: de 17.00 a 00.00h
  • Diumenges: de 17.00 a 21.00h

Els dissabtes obrim fins les 00.00h per joves del municipi, des de 12 fins a 29 anys.

Sempre que la pista estigui operativa i els dinamitzadors ho permetin.

Esta prohibit menjar i beure dins l’aula de música i d’arts. Però sí pots menjar i beure a la sala polivalent.

Es pot pujar però no posar-se de peu al sostre.

Esta completament prohibit fumar a l'Espai Jove El Casal.

Pots entrar amb bicicleta i utilitzar el pàrquing de bicis però no passejar-te ni utilitzar cap tipus de vehicle dins l'equipament.

A partir dels 12 anys i fins als 29 anys.

Els ordinadors de la sala PIJ són a la vostra disposició sempre que en feu un ús responsable i racional.

Sí, sempre que siguin deures o treballs en grups.

Durant el mes de juny les publiquem a la revista municipal de Polinyà que rebeu cada mes a casa. També les publiquem a les nostres xarxes socials i a la cartellera que pengem a l'Espai Jove.

Notícies El Casal

Activitats Estiu Jove 2022 (Franja 2 de 2)

Activitats estiu Jove 2022 (Segones i ultimes dues setmanes)   Dimarts 12 de juliol – TORNEIG DE PÀDEL Es farà una competició a eliminatòries...

estiu jove 2022

Activitats Estiu Jove 2022 (Franja 1 de 2)

Activitats estiu jove 2022 (Primeres dues setmanes)    Dimarts 28 de juny  –  ALL STARS de Rocòdrom L’esport sempre està a l’ordre del dia...

estiu jove 2022

Inscripcions Estiu Jove 2022!

🌞Inscripcions Obertes ESTIU JOVE 2022🌞 . 🎉 L’estiu jove 2022 ha arribat molt carregat d’activitats, abans de fer-vos saber les activitats que farem durant...