L'ESPAI JOVE EL CASAL

L’Espai jove El Casal és el lloc de referència per al col·lectiu jove de Polinyà. Aquí organitzem tot tipus d’activitats de lleure i esportives. També fem tallers i hi oferim assessories i acompanyaments. És un lloc on reunir-se, relacionar-se, jugar, compartir, participar o, si és el que necessites, és un lloc on simplement estar-hi. Fes-ho teu!

SERVEIS

Dinamitzem!

L’Espai Jove “El Casal” és un equipament pensat per als joves i les joves de Polinyà. Des d’aquí fomentem la participació activa, la comunicació i
l’associacionisme.

Comptem amb diversos espais i recursos com el rocòdrom, la pista esportiva, el buc d’assaig o la sala polivalent.

També hi organitzem tallers i activitats de tot tipus pensades, sempre, des de les necessitats i desitjos expressats per les persones joves de Polinyà.

T’empoderem!

La informació és poder. Segur que ja ho saps. Per això és tant important i útil el nostre Punt d’Informació Juvenil, perquè aquí hi trobaràs l’orientació i l’assessorament que necessites per a decidir sobre el teu futur. 

Busquem amb tu les eines i recursos que necessites. Amb atenció personalitzada i confidencial. Ens trobaràs a l’Espai Jove però també al pati de l’Institut setmanalment.

Vine, informa’t i empodera’t!

També som als carrers!

No només som a l’Espai Jove el Casal, a les educadores de carrer ens trobareu, doncs això, als carrers! Perquè per saber quines són les vostres necessitats i acompanyar-vos en els vostres camins personals hem de ser-hi on vosaltres sigueu. 

D’aquesta manera també podem crear alternatives amb projectes diferents i generar nous espais d’oci.

ESPAIS

Sala polivalent de l'Espai Jove El Casal

Sala polivalent

Aquí podràs jugar al fubolí, al ping-pong, amb la playstation o a jocs de taula. També és el lloc on fem els nostres tallers. Per tal de prevenir possibles contagis de la Covid-19 l'aforament és limitat i cal que reservis l'espai.
> Fes la reserva

Sala d'arts plàstiques de l'Espai Jove el Casal de Polinyà

Sala d'arts plàstiques

Explota la teva creativitat a la nostra sala d'arts plàstiques. Un espai per a desenvolupar amb llibertat la teva vena artística, sigui quina sigui.

Servei d'informació per a Joves de Polinyà

Servei d'informació juvenil

Recorda, la informació és poder! Així que vine, informa't de tot allò que necessitis i empodera't. Avís: no ho sabem tot, tot i que gairebé! I si no ho sabem ho buscarem plegats.

> Fes la reserva

Buc d'assaig de l'Espai Jove

Buc D'assaig

Si necessites un espai on assajar i deixar anar aquestes melodies que fa dies et ballen pel cap, aquest és el teu espai.

> Fes la reserva

Preguntes FreQüents

Molt fàcil, reservar la sala de música en aquest enllaç.

Ens pots trobar en aquest horari:

  • De dilluns a dijous: de 16.00 a 20.00h
  • Divendres: de 16.00 a 22.00h
  • Dissabtes: de 17.00 a 00.00h
  • Diumenges: de 17.00 a 21.00h

Els dissabtes obrim fins les 00.00h per joves del municipi, des de 12 fins a 29 anys.

Sempre que la pista estigui operativa i els dinamitzadors ho permetin.

Esta prohibit menjar i beure dins l’aula de música i d’arts. Però sí pots menjar i beure a la sala polivalent.

Es pot pujar però no posar-se de peu al sostre.

Esta completament prohibit fumar a l'Espai Jove El Casal.

Pots entrar amb bicicleta i utilitzar el pàrquing de bicis però no passejar-te ni utilitzar cap tipus de vehicle dins l'equipament.

A partir dels 12 anys i fins als 29 anys.

Els ordinadors de la sala PIJ són a la vostra disposició sempre que en feu un ús responsable i racional.

Sí, sempre que siguin deures o treballs en grups.

Durant el mes de juny les publiquem a la revista municipal de Polinyà que rebeu cada mes a casa. També les publiquem a les nostres xarxes socials i a la cartellera que pengem a l'Espai Jove.

Notícies El Casal

estiu jove 2022

Activitats Estiu Jove 2022 (Franja 1 de 2)

Activitats Estiu Jove 2022 ( Primeres dues setmanes)    Dimarts 28 de juny  –  ALL STARS de Rocòdrom L’esport sempre està a l’ordre del...

estiu jove 2022

Inscripcions Estiu Jove 2022!

🌞Inscripcions Obertes ESTIU JOVE 2022🌞 . 🎉 L’estiu jove 2022 ha arribat molt carregat d’activitats, abans de fer-vos saber les activitats que farem durant...

Pla local de joventut 2022-2026

  El passat dijous 3 de febrer, l’equip de joventut de l’espai jove (tècnic, dinamitzadors, educadors de medi obert i informador) es van reunir...

Nadal Jove 2021

Nadal Jove Polinya 2021

Aquí teniu la programació per aquest Nadal jove 2021! Totes les activitats són gratuïtes (excepte l’esquiada jove). Per poder realitzar les inscripcions a les...

Assessories del Punt!

Assessories del punt d’informació juvenil de Polinyà

Presentem les nostres assessories especialitzades externes/internes! Dilluns: Pantalles ‘Primer dilluns de mes’ Drogues ‘Segon dilluns de mes’ Salut emocional ‘Tercer dilluns de mes’ Assetjament...