Search
Close this search box.

Inscripcions al casal d’estiu municipal jove

Dates i com fer la inscripció

El termini per a les inscripcions serà del 3 al 28 de maig.

El 3 de maig s’obrirà el període d’inscripció al casal d’estiu municipal jove de Polinyà. El termini s’allargarà fins al 28 de maig. Enguany la inscripció s’ha de fer en línia. Hi podeu accedir clicant a l’enllaç següent:

Fes aquí la inscripció al casal de joves

Les places són limitades i en cas de sobrepassar el nombre màxim d’inscripcions es farà un sorteig en el qual es prioritzaran els germans i germanes de joves inscrits que tinguin plaça i els/les empadronats/ades a Polinyà. L’ordre d’inscripció, però, NO influirà en la prioritat pera a obtenir la plaça.

Reunió informativa amb les famílies

S’ha programat una reunió informativa per a resoldre els dubtes que puguin sorgir entre les famílies i explicar com funcionarà i les activitats que s’hi faran. Es farà telemàticament el dimarts 4 de maig a través del canal de Youtube de l’Ajuntament. Les famílies podran participar i fer les seves preguntes en directe a través del xat:

Casal d’estiu jove

El casal de joves està pensat per a nois i noies de 12 a 16 anys que hagin cursat de 1r a 4t d’ESO i es farà del 28 de juny al 30 de juliol. Taller de circ, teatre, rocòdrom, noves tecnologies, així com sortides de medi urbà i natural són algunes de les activitats que s’hi faran. Activitats engrescadores emmarcades en l’àmbit del lleure, l’esport, la cultura i l’oci. Per a gaudir, aprendre i conviure amb altres joves durant les vacances d’estiu i amb la companyia dels monitors i monitores.

Preus del casal de joves:

  • Preu per jove: 115 €
  • Preu per jove, participant un altre germà o germana i de la mateixa unitat familiar: 102 €

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *