Search
Close this search box.

Divendres 15 octubre – Parti & Party

🎉Parti & Party!!!! 🎉

Bona tarda!

Missatge adreçat a totes les joves, usuaries de l’espai jove.
Aquest divendres 15 d’octubre vine a l’espai jove a participar en un debat on podrem compartir impressions sobre les activitats i tallers que farem durant aquest mes i també vine a preparar la pròxima party de l’espai jove, que hem de decidir entre totes quan serà i de quina manera.

  • Aquest debat estava emmarcat dins d’una activitat que vam anomenar (Merendòrum) però a causa de les restriccions de la ‘Covid19′ no hem pogut tornar a fer, ja que implicava fer un berenar amb totes les assistents i també a causa del tancament de l’espai jove va resultar molt difícil reprendre la dinàmica que portàvem, així que ara ens reinventem i tornem amb un altre títol i unes idees noves per tal de continuar escoltant les demandes de les joves usuàries de l’espai.

Hora: a les 18.00h!

Demanem la col·laboració de totes les persones, de totes les edats que veniu, per tal de poder construir el nostre propi puzle, entre totes!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *