Search
Close this search box.

Assessoria sobre sexualitat durant aquest mes de juny

assessoria sexualitat

ASSESSORIA SEXUALITAT

Des de l’espai jove ‘el casal’ comtpem amb un servei gratuït, confidencial i universal dirigit a atendre consultes relacionades amb qualsevol dificultat per gaudir de les relacions sexuals que puguin estar afectant a l’autoestima, al benestar personal i/o a les relacions sexoafectives, només durant aquest mes de juny de 2022, també continuem amb les nostres assessories individuals externalitzades que tenim disponibles i al vostre abast, durant tot l’any.

Què és?

L’espai jove ‘el casal’ amb la colaboració de TACC (taller d’art cultura i creació) compta amb un servei gratuït, confidencial i universal dirigit a a atendre consultes relacionades amb les relacions sexuals, autoestima, benestar personal i/o relacions sexoafectives impartit per una psicòloga professional.

On està?

iconfinder-location_211767.png Carrer de les Escoles, 1, 08213 Polinyà, Barcelona (Espai jove ‘El casal’)
iconfinder-telephone_134148.png  615-559-999 / 722-65-31-59
iconfinder-mail_183573.png elpunt@ajpolinya.cat / polinyajove@ajpolinya.cat
Horari: Dimarts de 16:00 a 20:00 h només durant el mes de Juny de 2022.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *