Search
Close this search box.

FM Jove Polinyà 2023

FESTA MAJOR JOVE 2023

 

Divendres 7 de Juliol

PREGÓ JOVE + FESTA FLAIX FM ON TOUR

Donarem la benvinguda a la festa major amb un pregó jove, el qual donarà pas a la festa FLAIX FM ON TOUR amb Jaume Riu (destaca pel seu esperit inquiet lhabilitat de mesclar diferents estils amb una elegància inusual), Miquel González (Consolidat com un dels referents generacionals dels ritmes urban i llatins i qui lidera el FLAIX URBAN) i Héctor Ortega (referent del programa despertador de FLAIX FM, amb una capacitat dintegrar un ampli ventall destils a les seves sessions).

  • Horari: de 00 a 6 h
  • Lloc: Espai Jove FM

 

 

 

 

Dissabte 8 de Juliol

CORREBARS DE POLINYÀ amb LA BANDA BRINCADEIRA

El punt de trobada per iniciar el correbars serà la plaça Barcelona.

Bars col·laboradors: Seyco, Oha Padel, Restaurant Bonavista, Espai VIPS, Cafeteria Bar La Toda, Rostisseria Polinyà, Polinyam i Bar el Turó.

Recorregut: Plaça Barcelona, Av. Sabadell, Cr Pedraforca, Crta. Sentmenat, Cr. Pirineus, Cr. Onze de Setembre, Rambla Rafael Casanova, Cr. Montserrat Roig, Crta. Sentmenat, Cr. Ramoneda i Zona Esportiva del Turó.

Podreu trobar més informació al Instagram i Facebook de lAssociació Juvenil VIPs @Vipspolinya

  • Organitza: Associació Juvenil VIP’s
  • Hi col·labora: Ajuntament de Polinyà

WARM UP AMB ATUMA DJ

DJ i Productor Barceloní. Actualment DJ Resident a la discoteca Navû Granollers, apassionat de la música actual i de fer ballar a la gent amb la música del moment i pinzellades de hip hop, ha aconseguit punxar a sales com, Sala Apolo, Razzmatazz, Costa Este, Sala Bikini, Soho Empuriabrava, Club Jamboree, Duvet Club Barcelona entre d’altres. També a Festivals com: BMF Music Festival, GNX Urban Fest, Mallorca Island Festival.

  • Horari: de 00 a 02 h
  • Lloc: Espai Jove FM

 

REMEMBOW AMB ALVARO GUERRA

Amb Remembow, sofereix una nit totalment diferent, on únicament sonarà la millor selecció musical dentre els anys 200 i 2010, fent un repàs dels millors èxits del Reggaeton Old School, clàssics del Hip Hop, House, DanceHall i Electrònica.

  • Horari: de 02 a 06 h
  • Lloc: Espai Jove FM

 

 

 

Diumenge 9 de Juliol

FLOWER PARTY AMB INMITA PALMERA, JAVI TORRES I QUINO GARCIA

L’últim dia de festa major jove, volem trencar tots els esquemes aterrant a Polinyà un seguit de Djs del sur despanya, principalment des de Sevilla. Inmita Palmera és una Dj influenciada per tota la música urbana actual, Javi Torres és conegut per les seves sessions i el seu espectacle de percussió en viu, i Quino Garcia està considerat un dels djs més complerts de tot el panorama nacional, caracteritzat per les seves sessions ràpides i molt comercials. Tindrem una de les millors sessions que es poden traslladar del Sud dEspanya!

  • Horari: de 00 a 5 h
  • Lloc: Espai Jove FM

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *