Search
Close this search box.

Curs de directors/es de lleure a Polinyà: Oportunitat d’Aprenentatge i Creixement

Curs director

El curs de director/a d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, ofert per Dinàmics amb col·laboració amb l’ajuntament de Polinyà, és una oportunitat de formació en el camp del lleure educatiu que permet a totes les participants adquirir les habilitats i coneixements necessaris per a dirigir i coordinar activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil. A continuació, es proporciona un resum detallat de la informació relativa al curs:

Objectius:

 • Capacitar els participants per a dirigir i coordinar equips de monitors o caps en activitats de lleure infantil i juvenil.
 • Proporcionar coneixements sobre la planificació, organització, gestió i avaluació de projectes educatius de lleure.
 • Dotar als alumnes de les eines per a l’organització, dinamització i avaluació d’activitats mitjançant tècniques i recursos d’animació grupal.
 • Fomentar l’educació en valors i la gestió de situacions de conflicte en contextos de lleure.
 • Aplicar les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos en les activitats de lleure.

 

Dirigit a:

 • Aquest curs està destinat a persones interessades a dirigir i coordinar activitats relacionades amb el monitoratge d’infants i joves, ja sigui de forma voluntària o remunerada, en àmbits com l’educació en el lleure escolar, lleure infantil i juvenil, o oci en general.

Accés:

 • Hi ha dues maneres d’accedir al curs: disposar del títol de monitor/a de lleure o acreditar una titulació específica juntament amb dos anys d’experiència en el camp del lleure infantil i juvenil.

Pla d’estudis:

 • El curs té una durada total de 310 hores i inclou una etapa lectiva i una etapa pràctica. L’etapa lectiva consisteix en formació presencial i virtual amb sessions formatives teòrico-pràctiques, i l’elaboració d’una memòria final. L’etapa pràctica implica la realització de pràctiques en un projecte d’educació en el lleure infantil i juvenil.

Professorat:

 • El curs és impartit per professors experimentats en l’àmbit del lleure educatiu, garantint l’especialització segons els continguts.

Obtenció del títol:

 • Per obtenir el carnet i diploma de director/a d’activitats en el lleure infantil i juvenil, els participants han de superar l’etapa lectiva, l’etapa pràctica, i justificar una assistència mínima del 85% a l’etapa lectiva.

Calendari i horaris:

 • Les sessions presencials es realitzen els dies 23, 27, 28, 29 i 30 de desembre, així com els dies 2 i 3 de gener. L’etapa virtual es desenvolupa del 23 de desembre al 31 de gener de 2024.

 

Aquest curs proporciona als participants les eines necessàries per a convertir-se en directors d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, contribuint al desenvolupament d’habilitats i coneixements essencials en aquest àmbit.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *