Search
Close this search box.

Pla local de joventut 2022-2026

 

El passat dijous 3 de febrer, l’equip de joventut de l’espai jove (tècnic, dinamitzadors, educadors de medi obert i informador) es van reunir juntament amb la regidora de joventut Ma. Carmen Berenguer Jiménez.

En Aquesta reunió s’està plantejant el disseny del nou pla local de joventut, en la qual vam compartir i aportar noves idees, conceptes i reestructuracions finals abans d’acabar de redactar el document final, aquest és el document que recull les línies estratègiques, els projectes i les actuacions concretes que estructuraran les polítiques de joventut al llarg dels pròxims quatre anys.

La Diputació de Barcelona ha lliurat durant el 2021 a l’Ajuntament de Polinyà la diagnosi de realitat juvenil, en la qual s’extreu la situació del col·lectiu jove i els possibles reptes a abordar.
L’objectiu del treball, realitzat en el marc del Pla Local de Joventut de Polinyà 2022-2026, és definir un programa integral que respongui a les necessitats actuals amb diferents alternatives d’implantació valorades funcionalment i econòmicament.

Aquesta fase de disseny del pla local comportarà diverses sessions participatives on s’implicarà als diferents actors i actrius del pla, com són professionals implicats, part política i evidentment el col·lectiu jove.

En aquestes sessions de treball, que seran per separat es generaran espais per proposar, debatre i compartir possibles actuacions per resoldre problemes i reptes que tinguem en els pròxims quatre anys.

 

*Fotografía de la sessió de treball de l’equip de joventut a l’espai jove ‘el casal’ de Polinyà. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *