Search
Close this search box.

Assessoraments individuals a joves de 4t d’ESO

Els assessoraments individuals que es van dur a terme a l’institut de la mà de Toni ‘informador juvenil’, Laura i Raúl ‘educadores de medi obert’ van ser tot un èxit, durant els dies 17 i 18 de febrer des de les 09.00 h del matí fins als 14.00 h les joves de 4t d’ESO van anar passant per les aules cedides per l’institut Polinyà, on els esperava un professional de l’equip de joventut de manera individual o per parelles (en el cas que estiguessin pensant a fer el mateix itinerari), per tal d’intentar resoldre tots els seus dubtes i contribuir en millorar els seus coneixements sobre les possibles sortides després d’obtenir el graduat en secundària obligatòria.
Les joves sobretot demanaven informació sobre batxiller (assignatures, tipus de batxiller, transport i localització), dels cicles de formació de grau mitjà (famílies professionals, assignatures, transport i localització dels instituts), cicles de formació de grau superior (famílies professionals, assignatures, itineraris per arribar a fer-ho, transport i localització dels instituts), informació sobre les PAU (inscripció, assignatures, part comú i part específica) i per acabar informació sobre graus d’universitat (notes de tall, beques, convalidacions, assignatures que ponderen…).

L’informador ha fet arribar a cadascuna de les joves un e-mail amb la documentació demandada individualment i informació general per tal de poder fer autoconsueltes  a internet o demanar cita previa alguna de les assessories ofertes des de l’espai jove a partir de nostra nova plana web polinyajove.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *