Search
Close this search box.

Inscripcions al Casal d’estiu jove 2022

El casal d’Estiu Jove, és un servei d’activitats d’estiu adreçat a joves de 12 a 16 anys que es realitza al municipi de Polinyà.

El casal ofereix un programa d’activitats engrescadores i motivadores emmarcades en l’àmbit del lleure, l’esport, la cultura i l’oci, on els joves podran gaudir, aprendre i conviure amb els seus companys i companyes de l’equip de monitors/es.

Casals d’estiu municipal jove: incripcions i reunions informatives

Dilluns 2 de maig s’obrirà el període d’inscripcions als casals d’estiu municipals de Polinyà. El temini s’allargarà fins al 27 de maig.
Les inscripcions s’han de fer en línia:

Reunió informativa amb les famílies

S’ha programat una reunions informativa, per a resoldre els dubtes que puguin sorgir entre les famílies i explicar com funcionarà i les activitats que s’hi faran. Podeu veure la reunió informativa des del nostre canal de Youtube.

CASAL D’ESTIU MUNICIPAL PER A JOVES

El casal de joves està pensat per a nois i noies de 12 a 16 anys que hagin cursat de 1r a 4t d’ESO i es farà del 27 de juny al 29 de juliol. L’horari serà de 9.30 a 13.30 i està previst fer-ho, com en anys anteriors, a l’Espai Jove.

Taller de circ, teatre, rocòdrom, noves tecnologies, acampades nocturnes, colònies, així com sortides de medi urbà i natural són algunes de les activitats que s’hi faran. Activitats engrescadores emmarcades en l’àmbit del lleure, l’esport, la cultura i l’oci. Per a gaudir, aprendre i conviure amb altres joves durant les vacances d’estiu i amb la companyia dels monitors i monitores.

 • Preus del casal de joves:
  • Preu per jove: 130 €
  • Preu per jove, participant un altre germà o germana: 115 €

4 Responses

 1. Bona tarda.
  He estat fent la inscripcio al casal d.estiu, I en l.ultim pas (ja havia posat el codi de la targeta) s.ha apagat la pàgina.
  Siusplau, em podeu confirmar si s.ha fet la inscripcio o l.he de tornar a fer???
  Tema talla samarreta….per quines edats son S M L….???
  El nen es ERIC RUIZ FONT
  Gràcies

  1. Hola Alexandra, ho sentim però no som l’empresa responsable de la gestió del casal d’estiu.
   S’hauria de posar en contacte amb Triajock.

  1. Hola, ho sentim però no som l’empresa responsable de la gestió del casal d’estiu.
   S’ha de posar en contacte amb Triajock.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *