Search
Close this search box.

Enquesta Jove pel nou ‘Pla Local de Joventut’ – 2022 – 2025

enquesta jove

Participa en l’enquesta jove que hem preparat per a totes les persones residents de Polinyà!

 

  • La teva opinió compta i molt!!! Ajuda’ns a realitzar millores juvenils pel nostre poble!!
    • La regidoria de Joventut de Polinyà ‘M. Carmen Berenguer’ està desenvolupant el nou Pla Local de Joventut 2022-2025. Per fer-ho, és imprescindible conèixer la realitat dels i de les joves de Polinyà, i detectar quines propostes i accions es podrien dur a terme per impulsar actuacions útils i efectives.
    • L’objectiu és el de recollir aquesta informació, t’oferim la possibilitat de respondre aquesta enquesta, a través de la qual ens pots fer arribar les teves opinions per incorporar-les al Nou Pla Local de Joventut de Polinyà.
  • Enllaç per fer-la!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *