Search
Close this search box.

Avís a tota la població: Z-Infection, l’apocalipsi zombi ja està aquí!

zinfection

Z-INFECTION POLINYÀ ’22

El mes d’octubre, donem la benvinguda al ‘Halloween‘ amb un joc d’aventura en viu, exclusiu i únic!
Durant tota una nit el municipi experimentarà una invasió zombi al més pur estil de les actuals pel·lícules i sèries de terror, on l’objectiu principal és sobreviure (per als Supervivents) o expandir el virus mortal (bàndol Zombi).
Partint d’un escenari apocalíptic, hem dissenyat una història de ficció pensada per fer-te viure una experiència inoblidable on les sensacions i emocions siguin les més semblants a la realitat.
Tant participants com actors se submergiran en el joc fent-lo dinàmic i realista. Tot ha estat pensat perquè et sentis protagonista de la teva pròpia pel·lícula on se’t plantejaran diferents reptes psíquics i físics amb conseqüències que marcaran el teu destí.

Dissabte 29 d’octubre de 2022, a partir de les 22h i fins a les 04.00h del matí del diumenge, els voltants del municipi, carrers, places i locals puntuals estaran plens de morts vivents disposats a passar una nit terroríficament increïble.

L’espectacle inclou persones disfressades de militars armats, gent maquillada amb ferides simulant zombis i d’altres que són atacades o fugen. Totes les representacions poden anar acompanyades de vehicles militars o decoracions similars. Totes les armes són de joguina, fogueig o aire comprimit sense cap mena de munició, no són perilloses. Totes les actrius, actors i personal participant d’aquestes representacions portaran una targeta identificativa en la solapa esquerra de la seva roba.

Pots inscriure’t com a Supervivent, és a dir, com a persona civil normal i intentar sobreviure escapant dels zombis. Hauràs de seguir les instruccions de les autoritats i realitzar diverses proves amb l’objectiu de ser evacuat de la zona infectada. Si t’infectes, et convertiràs en zombi, i passaràs al bàndol zombi intentant alimentar-te dels pobres supervivents que quedin.
Si t’inscrius com a zombi passaràs a formar part de les hordes de no-morts i tindràs com única finalitat perseguir i infectar els que encara no ho estiguin, per tal d’expandir la teva espècie. A l’horda se t’assignaran missions i també podràs convertir-te en Z, podent córrer i preparar emboscades.
També hi ha certes places de figurant, per als que tinguin vocació de soldat, membre de les forces especials, científic, traïdor, etc.

Consulta les Normes de Joc per conèixer-ne més detalls.

Aquesta activitat està organitzada per l’ajuntament de Polinyà i l’empresa Z-Infection amb la col·laboració de l’entitat ‘Xavalla’ de Polinyà.

Preu: 20 euros. Compra les teves entrades aquí
Horari i lloc: aquí
Més informació al web de z-infection
Fotografies d’altres edicions: aquí

 

One Response

  1. Hola una pregunta pone que es a partir de 10 ños pero más abajo po e que no hay límite de edad para participar ? Mi pregunta es si hay edad o no ? Gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *