Search
Close this search box.

– Connectem – Servei de suport emocional per a joves

Connectem

El “Servei de Suport Emocional: Polinyà” és un programa del consell comarcal del Vallès Occidental amb l’objectiu de detectar situacions de vulnerabilitat i acompanyar als nens/as, especialment als adolescents i joves en la socialització dins del grup d’iguals i millorar el seu estat emocional.
Té com a objectius promoure el benestar emocional en nens/as, adolescents i joves, prevenir i detectar possibles situacions de vulnerabilitat, derivant als serveis específics que siguin necessaris i treballar l’abordatge del benestar emocional des de la coordinació i el treball en xarxa amb tots els recursos de salut emocional, de prevenció de riscos i de sensibilització.

Consta de dues actuacions amb famílies derivades des dels recursos municipals: Servei d’assessorament psicològic i acompanyament a famílies i Programa Fortalesa. A més, ofereixen càpsules formatives per a les famílies amb temes com ara Sexualitat i afectivitat, TIC i Comunicació amb adolescents.

La manera de fer arriba aquest servei, serà a través d’un assessorament individual i/o familiar, amb sessions grupals destinades a joves i famílies, es faran accions preventives i de promoció de la salut, com tallers per a joves i xerrades per a famílies per incrementar les habilitats comunicatives, la gestió d’emocions i els hàbits saludables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *