Search
Close this search box.

Plans Locals d’Ocupació per al 2023

L’Ajuntament de Polinyà anuncia la convocatòria dels Plans Locals d’Ocupació per al 2023, amb l’objectiu de fomentar l’ocupació i la ocupabilitat de persones en situació d’atur. Aquest programa ofereix contractes temporals per a diferents projectes de l’ajuntament.

En aquesta convocatòria, s’han prioritzat la contractació de col·lectius amb dificultats d’inserció laboral, com persones majors de 45 anys, joves entre 16 i 29 anys i dones.

Els llocs de treball inclouen tasques d’auxiliar administratiu, suport i millora de la via pública, manipulació i digitalització de documents, entre d’altres.

  • El període de presentació d’instàncies per a participar en el procés selectiu serà del 4 al 24 d’abril de 2023.
  • Les sol·licituds es podran presentar de forma presencial al Registre d’entrada de l’Ajuntament de Polinyà o a través de la Seu electrònica de l’ajuntament, fent clic aquí. 
  • Les bases de les convocatòries es poden consultar a la pàgina web de l’ajuntamen, fent clic aquí.

Per a qualsevol dubte, es pot acudir al Club de la Feina de l’ajuntament, obert els dilluns, dimarts i dijous de 9.30 a 12.00 hores.
Els requisits per a presentar la sol·licitud inclouen un currículum vitae actualitzat, fotocòpia del DNI o document que acrediti la nacionalitat, document Dardo de l’Oficina de Treball del SOC, certificat del SEPE de prestació actual, informe de vida laboral actualitzat i, en cas de tenir persones a càrrec, documentació justificativa del grau de parentiu o document acreditatiu de la tutoria legal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *