Search
Close this search box.

S’obren les inscripcions al Casal d’Estiu Municipal Jove de Polinyà 2024

Casal estiu jove

Les inscripcions per al Casal d’estiu jove de Polinyà ja estan obertes i es poden realitzar des d’avui dia 9 d’abril fins al 30 d’abril. Aquest període de preinscripcions permetrà als interessats sol·licitar la seva plaça a través del web municipal polinya.cat.

Aquest casal, destinat a nois i noies de 12 a 17 anys que hagin cursat des de 1r d’ESO fins a 1r de Batxillerat, es durà a terme del 25 de juny al 26 de juliol, amb un horari de 9:30 a 13:30 hores. L’activitat tindrà lloc a l’Espai Jove de Polinyà i serà gestionada per l’empresa 7 d’aventura.

Per formalitzar la inscripció, podeu fer-ho seguint aquest enllaç: Preinscripció al Casal Jove de Polinyà 2024

Cal tenir en compte que les places són limitades i que l’ordre d’inscripció no influirà en l’obtenció de la plaça. En cas de superar el nombre màxim d’inscripcions, es tindran en compte diversos criteris de priorització, com ara:

  • Tenir el domicili familiar a Polinyà.
  • Que algun dels tutors legals treballi a Polinyà.
  • Escolarització al municipi.
  • Diverses situacions familiars específiques com discapacitat de l’infant o jove, família nombrosa o monoparental.

Una vegada feta la priorització, els casos d’empat es resoldran per sorteig.

Per a més informació sobre el casal i les activitats que s’hi realitzaran, podeu consultar la guia del casal jove de Polinyà 2024 a través d’aquest enllaç: Guia del Casal Jove de Polinyà 2024

Aquest estiu, els participants tindran l’oportunitat de triar entre diferents esports i blocs creatius i artístics, amb activitats com tallers de circ, teatre, rocòdrom, entre altres. A més, es realitzaran diverses sortides, incloent-hi una visita a Port Aventura i una acampada de dues nits.

Els preus del casal són els següents:

  • Preu per jove: 130 €
  • Preu per jove (germà o germana): 115 €

Per a més informació i inscripcions, podeu contactar amb la coordinació de l’empresa 7 d’Aventura als telèfons següents: 679 82 41 16 / 93 360 29 24 o per correu electrònic a coordinacio@setdaventura.com.

No deixeu passar aquesta oportunitat d’entreteniment i aprenentatge per als joves de Polinyà aquest estiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *