Search
Close this search box.

II Urban Fest Polinyà: Una trobada cultural i juvenil inigualable.

II Urban Fest Polinyà

II Urban Fest Polinyà

El pròxim divendres 17 de maig, la joventut de Polinyà i els seus voltants tindran el privilegi de submergir-se en una experiència única al II Urban Fest Polinyà. Aquest esdeveniment, organitzat per l’equip de joventut de l’espai jove ‘El Casal’ de Polinyà, s’ha consolidat com un referent en la fusió de música, art urbà i cultura juvenil a la nostra comunitat.

En la seva segona edició, l’Urban Fest Polinyà presenta un programa artístic i cultural que promet captivar persones de totes les edats. Des de la música urbana d’artistes emergents com Tash & ‘Marca de Ceniza’ i la talentosa Soroa, fins a una enriquidora xerrada amb Jeney & Beakman Bigalow, productors emergents de renom en l’àmbit de la música urbana. Aquesta jornada no només serà un aparador de talent, sinó també una oportunitat per reflexionar sobre el paper de la joventut i la dona en la indústria musical.

A més de l’oferta musical, el festival inclourà una àmplia varietat d’activitats culturals, com ara actuacions de dansa urbana de la mà de ‘Body & Soul‘ i joves emergents del municipi, exhibicions de grafiti en viu i la participació activa de la comunitat local. Destaquem la col·laboració de l’entitat juvenil ‘Xavalla‘, que estarà present amb una barra per brindar un ambient acollidor i refrescant a tots els assistents.

El lloc triat per a aquest encontre, el Parc de la Riera, es transformarà en un espai vibrant on l’art i la música es fusionaran per crear una experiència única. Des dels primers acords de música fins a l’últim traç de spray als murals de grafiti, el II Urban Fest Polinyà promet ser una celebració inoblidable que enriquirà el teixit cultural de la nostra comunitat.

Convidem a tots els joves i ciutadans de Polinyà a unir-se a aquesta celebració de la creativitat, la diversitat i el talent local. Junts, construirem un esdeveniment que reflecteixi l’esperit vibrant i la vitalitat de la nostra joventut i la nostra comunitat.

 • 🕒 Horari:
  • 17.30h Música per començar
  • 19.00h Xerrada amb Jeney & Beakman Bigalow
  • 19.30h Soroa
  • 20.30h Dance station
  • 21.00h Tash MDC
  • 22.00h DJ Gia Brunette

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *